Fönster och partimontage

 

Ett nytt fönster eller ett parti kan göra mycket för ditt hus, fastighets, butik eller lägenhets atmosfär. Vi är stolta att säga att vi levererar svensktillverkade fönster och partier med högsta kvalitet till våra kunder. Vi kommer till er och måttar för att ni ska få det bästa resultatet och kvaliteten. Självklart levereras fönsterna och partierna med säkerhetsglas. Säkerhetsglas används för att göra det svårare för inbrottstjuvar och som skydd för personskador.

 

Med säkerhetsglas avses härdat och/eller laminerat glas. Glastyperna har olika egenskaper, men gemensamt är att de är motståndskraftiga mot slag och att de inte går sönder på ett sätt som vållar skador. Inget glas är för stort eller komplicerat för oss, vi löser det till er. Sätt i ett fönsterparti i ert hus och njut av vårt vackra landskap och natur.

 

Har du glasdörrar och små barn? Rädd att barnet springer rätt genom dörrglaset eller råkar slå sönder det och skadar sig? Byt till säkerhetsglas på utsatta ställen.

 

Välkommen att ringa, maila eller besöka oss, vi finns här för er skull.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helsingborg                                                Landskrona

Måndag-Torsdag   07.00-17.00                  Måndag-Torsdag   08.00-15.30 Fredag                     07.00-16.00          Övrig tid enligt överenskommelse
Lördag-Söndag     Stängt                            Lördag-Söndag     Stängt      Vi erbjuder jour dygnet runt, året om. Är olyckan framme når ni oss som vanligt på 042-240 300 eller 0418-135 00.

ÖPPETIDER

Helsingborg

GlasAkuten AB

Landskronavägen 7D

252 32 Helsingborg

Telefon: 042-240 300

E-post: helsingborg@glasakuten.se

Landskrona

GlasAkuten AB

Stuverigatan 3A

261 35 Landskrona

Telefon: 0418-135 00

E-post: landskrona@glasakuten.se